Variante de actionare

    Perdelele metalice rulou sunt singurele modele de perdele care pot fi actionate automat, dar si manual in caz de urgenta. Acestea sunt solutia indicata pentru ingradirea spatiilor comerciale si industriale, oferind totodata protectia necesara antiefractie.

Variantele de actionare pot fi diferite in functie de tipul de motor ales:

  • Motor central;
  • Motoare laterale;
  • Motoare tubulare.

    Aceste tipuri de motoare pot controla automat perdele cu o greutate mare, garantand astfel o siguranta maxima. Asadar, toate spatiile in care sunt amplasate sunt bine delimitate si protejate.

    Atat perdelele metalice rulou cu motoare laterale, cat si perdelele metallice rulou cu motoare tubulare au in compozitie urmatoarele: ax, covor de lamele, motor si accesorii optionale. Perdelele metalice rulou cu motor central sunt singurele care pe langa celelalte componente mai contin si un sistem cu arcuri de compensare.

    Covorul de lamele este piesa centrala la toate tipurile de actionari deoarece cu ajutorul acestuia se efectueaza inchiderea. Este disponibil sub diverse modele si este confectionat din otel galvanizat. Greutatea covorului difera si depinde de tipul lamelei utilizate. Nu contine clipsuri de prindere si cele 5 lamele din partea de sus sunt pline.

    Indiferent de varianta de actionare aleasa, perdelele metalice rulou vor beneficia de rezistenta, putere si fiabilitate pe termen indelungat. Acest tip de sistem are la baza o tehnologie moderna care garanteaza o protectie ridicata si confortul dorit.

actionare cu motor central big

Perdelele metalice rulou cu motor central

    Perdelele metalice rulou cu motor central se diferentiaza de celelalte categorii de perdele prin metoda de actionare care poate fi atat automata, cat si manuala. Acestea ofera…

actionare cu motoare laterale big

Perdelele metalice rulou cu motoare laterale

    Perdelele metalice rulou cu motoare laterale sunt solutia eficienta pentru o inchidere sigura a diferitelor spatii, oferind totodata protectia antiefractie necesara…

actionare cu motoare tubulare big

Perdelele metalice rulou cu motoare tubulare

    Perdelele metalice rulou cu motoare tubulare cresc protectia antiefractie si sunt indicate atat pentru spatiile industriale, cat si pentru cele comerciale. Acest tip de perdele…