Despre noi

Cine suntem noi?

   Suntem o echipa de profesionisti care tinde sa atinga perfectiunea prin toate serviciile pe care le ofera. Firma noastra investeste in perfectionarea profesionala si tehnologica, iar printre prioritatile noastre se numara:

  • AUTENTICITATE: toate proiectele realizate de noi au un scop precis, satisfacerea nevoilor clientilor nostri. Alegem mereu varianta corecta in locul celei usoare, respectand cu strictete toate normele in vigoare din domeniul nostru de activitate.
  • EXCELENTA: imbinam intr-un mod inteligent si sigur pasiunea cu rapiditatea.
  • UNITATE: sustinem munca in echipa si incurajam solidificarea relatiilor dintre angajati.
  • INVATARE CONTINUA: ne dorim o evolutie continua care sa genereze solutii eficiente. Suntem la curent cu noutatile din domeniu si tinem mereu cont de sfatul specialistilor.
  • GRIJA PENTRU PERSONAL: investim in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri care sa va ofere servicii de cea mai buna calitate.
  • IMPARTIM SUCCESUL: cu clientii, ei fiind in centrul proiectelor noastre.
Cine suntem noi
Ce-facem-noi

Ce facem noi?

   Va oferim o gama variata de perdele metalice rulou care satisfac cele mai exigent conditii de calitate si siguranta si ne ocupam in permanenta de imbunatatirea serviciilor pe care le oferim.
Termenul de onorare a comenzilor este mereu respectat, oriunde in Romania, iar montarea executata de specialistii nostrii se face doar cu echipamente profesioniste.
Produsele oferite de noi au o garantie pe termen indelungat.

Filozofia noastra

   Compania noastra are ca misiune indeplinirea tuturor normelor, criteriilor si exigentelor din acest domeniu. Cu ajutorul perdelelor metalice de tip rulou, ne dorim sa beneficiati de siguranta maxima si sa va stabiliti confortul dorit.
Echipele noastre de profesionisti va stau la dispozitie pentru consultanta si asistenta tehnica, transport si montaj, service si reparatii.